Időpont foglalás

Kedves Pácienseim!

A rendelésre való gyorsabb és hatékonyabb időpont előjegyzés érdekében bevezettem a honlapon keresztüli online időpont foglalás lehetőségét. Ez elsőre több időt igényelhet mint engem telefonon felhívni, ám a szabad választás lehetősége ily módon adott. Ugyanakkor lehetőség van az időpont lemondására és a foglalt időpont módosítására is anélkül, hogy velem egyeztetni kellene.
A vizsgálat időpontja előtt 24 órával egy emlékeztető emailt fog kapni, melyben megjelenését megerősítheti. Kérem, amennyiben biztosan nem tud megjelenni, az időpontot legyen kedves lemondani! Így helyet tud biztosítani más, időpontra, esetleg sürgős konzultációra váró pácienseknek.
Az időpont foglalása egyelőre egy angol nyelvű felületen történik, ezért előre is elnézést kérek. Lentebb talál egy útmutatót, de biztosíthatom hogy idegen nyelvet nem beszélő emberek számára is logikus és érthető lépések követik egymást.

Az első alkalommal meg kell adni az alábbi adatokat (regisztráció):

  • Keresztnév (First name)
  • Vezetéknév (Last name)
  • Email cím (email)
  • Telefonszám (Mobile/Cell): itt kérem az alábbi formátumot használja +3620…

Mikor kell mégis telefonálni?

  • Ha nincs szabad időpont, de sürgős vizsgálatra van szükség.
  • Ha nem boldogul az időpont foglaló rendszerrel. (Ez esetben viszont mindenképpen olvassa el a lentebb található útmutatót először!)
  • Ha nem kapott semmilyen visszaigazolást a foglalásról. (Kérem ellenőrizze a Spam illetve Kéretlen üzenetek mappákat is levelőprogramjában!)

Útmutató az időpont foglaló rendszer használatához

Online foglaláshoz használhatja az Ovatu alkalmazását is: iTunes, Google Play

+36 30 625-0164

4024 Debrecen
Varga utca 1. I/I
2-es kapucsengő

Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 

Dr. Erdődi Balázs szülész-nőgyógyász szakorvos